Yeşilyurt Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgili,dürüst, değerlerine bağlı nitelikli bireylerin yetiştirildiği bir kurum olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, çağdaş, düşünen ve sorgulayan, sorumluluk alabilen, teknolojiyi gerektiği gibi kullanabilen, bilimsel düşünme , çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış,SBS ve diğer sınavlarda başarılı olan bireyler yetiştiren bir kurum olarak halkla bütünleşmiş,yol gösterici,güvenilir, araştırmacı, kendini yenileyen bir kurum olmak misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 15.00
Isınma: KALORİFER (MERKEZİ ISITMA)
Servis Bilgisi: ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvaları ve Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0332) 6587339

WEB - https://kuluyesilyurtortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyurt Mahallesi No. 21 KULU / KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - KÖY (KIRSAL), KÖYÜMÜZDE SAĞLIK OCAĞI MEVCUT OLUP HAFTANIN BİR GÜNÜ DOKTOR BULUNMAKTADIR. KÖYÜMÜZDE 2 MARKET VE 2 DE LOKANTA MEVCUTTUR.

Adres - Yeşilyurt Mahallesi No. 21 KULU / KONYA

Ulaşım İLÇEYE GÜNDE 1 DEFA SABAH GİDEN VE ÖĞLEN DÖNEN KÖY SERVİSİ MEVCUTTUR. ÖĞRETMENLERİMİZDEN BAZILARI KÖY LOJMANLARINDA İKAMET ETMEKTE VE BAZI ÖĞRETMENLERİMİZ İSE ÖĞRETMEN SERVİSİYLE GELİŞ-GİDİŞ YAPMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL´E 175 KM İLÇE´YE 33 KM´DİR.